NOT KNOWN FACTS ABOUT نیلینگ

Not known Facts About نیلینگ

Not known Facts About نیلینگ

Blog Article

در شرایط خاک‌های بسیار خورنده باید از پوشش رزین اپوکسی روی آرماتورها استفاده شود.

روش نیلینگ مناسب مکان‌هایی که آب در آن‌ها جریان داشته باشد مناسب نیست.

در مرحله اول، یک تا چهار متر از عمق گودبرداری را خاکبرداری می‌کنند. عمق خاکبرداری در هر مرحله به کمک آزمایش‌های مکانیک خاک و گمانه زنی که پیش از شروع گودبرداری انجام شده و بسته به جنس خاک، ظرفیت باربری، پارامترهای مقاومت برشی، لایه بندی، میزان نفوذ آب های سطحی و میزان سربار متغیر آن تعیین می‌گردد.

همان‌گونه که استفاده از تری دی پانل در صنعت ساختمان‌سازی می‌تواند مزیت‌ها و معایب متعددی داشته باشد، استفاده از نیلینگ نیز می‌تواند در مقایسه با روش‌هایی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان خرپایی و … از مزیت‌ها و ایرادات مختلفی برخوردار خواهد بود. از مهم‌ترین مزیت‌های این روش می‌توان به نیاز به مصالح کم، سرعت اجرای بالا، هزینه کم، نیاز به فضای کم، امکان تغییر شیب راحت و رفع برخورد گمانه‌ها، افزایش عملکرد و بهبود مشخصات مکانیکی خاک توسط تزریق دوغاب و … اشاره کرد.

یونولیت یونولیت سقفی یونولیت دیواری یونولیت بسته بندی ورق یونولیت تری دی پنل دسترسی سریع

لایه‌ها و میان لایه‌هایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،

در سال های بعد نیز به مرور این تکنیک در سطح جهان گسترش یافت. در ایران نیز استفاده از روش نیلینگ در سال های اخیر توسعه چشمگیری یافته و یکی از کاربردی نیلینگ چیست ترین روش ها به ویژه در ساخت و ساز های شهری می باشد.

اگر سطح لغزش از میان میخ‌ها عبور کند، لازم است پایداری نیروهای مقاومی که در میخ‌ها وجود دارد نیز در نظر گرفته شود.

کاهش ریسک طرح، باعث افزایش ضرایب اطمینان در مرحله اجرا می شود. که این موضوع خود باعث کاهش هزینه ها نیز خواهد شد.

برخی از کاربردهای وسیع این روش تسلیح خاک شامل پایدارسازی شیب ­های طبیعی و یا ترانشه‌های مجاور راه­ ها، تعریض راه ­ها، گودبرداری در مجاورت سازه‌های موجود، پایدارسازی و مقاوم­ سازی سازه‌های نگهبان قدیمی و … می باشد.

در این مقاله به بررسی تمامی نکات مربوط به نیلینگ پرداختیم. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی بروز هر سوالی، آن را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

عرض منطقه گودبرداری در این مرحله باید به‌گونه‌ای باشد که تمامی تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز به راحتی در محل مناسب قرار بگیرند و انجام فرآیند به سادگی صورت بگیرد.

فرایند حفاری در روش میخکوبی مراحل مختلفی دارد که در ادامه به توضیح مختصری در مورد آن خواهیم پرداخت.

بيش از يک دهه تجربه در ارائه خدمات نوين مهندسي ژئوتکنيک و بهسازي خاک همچون:

Report this page